Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek
Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek

Előnyök

Miért jó a külföldi munka?
A külföldi munka 2 in 1. Munka és nyelvtanulás lehetősége egyben. Legtöbb állásunk bárki által betölthető, aki beszél legalább társalgási szinten angolul vagy németül! Akár Görögországban, Ausztriában vagy az Egyesült Királyságban helyezünk el, számíthatsz arra, hogy kb. 200.000 Ft-nak megfelelő összeget fogsz tudni megspórolni, félretenni minden egyes hónapban! Hiszen a külföldi munka magasabb jövedelmezéssel jár.
E mellett akár rövid idő alatt is sokat fog fejlődni a nyelvtudásod, ha kihasználod az anyanyelvi környezet előnyeit, ami a későbbi boldogulásod szempontjából korántsem elhanyagolható! Ezen kívül beletanulsz egy szakmába és megismersz egy (vagy több) új kultúrát is, színesebbé teheted baráti köröd.  Léteznek idény jellegű állásaink, és – szellemi vagy fizikai – szaktudást igénylő külföldi munkáink is, melyek természetesen még jobb fizetéssel és elismeréssel járnak.

Fordulj hozzánk bátran, akár hosszú távon akarsz külföldön karriert építeni, akár szezonális munkával szeretnél pénzt gyűjteni tanulmányaid, vagy egyéb terveid támogatásához!

Légy bátor, és vágj bele a külföldi kalandba, nem fogod megbánni!
kapcsolat