Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek
Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek

Információ

Segítünk, hogy az emberi tehetség felhasználásában rejlő új és eddig ismeretlen lehetőségekkel többet érjen el, mint amit valaha is képzelt.

Globális kapcsolatrendszerünknek és helyi szakértelmünknek köszönhetően tisztában vagyunk a munka világának tendenciáival, így páratlan tudásunk birtokában a lehető leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket és az általuk képviselt iparágakat.

Cégfilozófiánk

Hiszünk abban, hogy felkészült munkatársainknak köszönhetően cégünk olyan szolgáltatásokat tud nyújtani ügyfeleinek, amelyek hozzásegítik őket céljaik eléréséhez. Szolgáltatásaink minőségének kulcsa munkatársaink elkötelezettsége, lojalitása és nagyfokú szakmai felkészültsége. Munkánk során kiemelkedő hangsúlyt fektetünk ügyfélkapcsolatainkra, és arra, hogy minden esetben gyors, rugalmas, pontos, és a Megbízó igényeinek megfelelő, testre szabott szolgáltatást nyújtsunk. Ügyfeleinknek tekintjük a hozzánk forduló álláskeresőket és az általunk kölcsönzött munkavállalókat, hiszen az ő megelégedettségük szakmai munkánk alapja.

– adatkezelési tájékoztató

– nyilatkozat

Ingyenes tanácsadás bajba jutott közép-kelet európaiaknak Németországban

Az iroda és a projekt neve:

„Faire Mobilität – Arbeitnehmerfreizügigkeit sozial, gerecht und aktiv“

Sepsi Szabolcs elérhetősége Dortmundban:

Az iroda címe:

Königswall 36, im Verdi-Haus (Erdgeschoss = földszint),

44137 Dortmund

Telefon: (+49) 0231 – 54 507 982

E-Mail: szabolcs.sepsi@bfw.eu.com

Külügyminisztérium: utazók figyelmébe