Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek
Szolgáltatásaink a munkavállalók részére teljesen ingyenesek

Pályázóknak

Önéletrajzod legyen jól áttekinthető, aktuális és részletes. Régebben írt önéletrajzodat ellenőrizd, nem történt-e azóta valamilyen változás. Gondoskodj önéletrajzod angolra fordításáról, mert azt szinte mindenhol kérik. Ha komolyan gondolod a külföldi munkavállalást, rögtön angol vagy német nyelvű önéletrajzot csatolj regisztrációdhoz.

Nem ritkán külföldi partnerünk telefonos interjú keretében is megkérdez majd Téged, ebben az esetben természetesen előre szólunk ennek időpontjáról. Amikor eljössz hozzánk, hoznod kell egy angol vagy német nyelvű, fényképes önéletrajzot kinyomtatva.

Nem kérünk sem regisztrációs, sem közvetítői díjat, sem előre, sem utólag.Számolnod kell az utazási költséggel, az étkezéssel, a közlekedéssel, a hivatalos ügyek intézéséhez szükséges díjakkal, és ha nem a munkaadó biztosít szállást, akkor az első havi lakbérrel, kaucióval is. Ezért rendelkezned kell alaptőkével (100 és 250.000 Ft között) az elinduláshoz, amíg első fizetésedet kézhez kapod.

NE menjen ki külföldre nyelvtudás nélkül, mert valószínűleg csak a munkanélküliek számát fogja gyarapítani.

Partnereink olyan jelentkezőket várnak, akik legalább 3 hónapot szeretnének kint dolgozni, de sok esetben inkább 6-12 hónapra szerződtetik a munkavállalót. Utazáshoz a fapados légitársaságokat javasoljuk. Németországi és hollandiai állásainknál komoly előnyt jelent, ha valaki saját kocsival rendelkezik.

Angliában, Németországban, Svédországban élő, magyar nyelvű képviseletünkre bármikor számíthatsz, ha segítségre, esetleg tolmácsolásra van szükséged a következő ügyekben:

Ha még van kérdésed, írj nekünk: kapcsolat»

– adatkezelési tájékoztató

– nyilatkozat