Pentru candidaţi

CV-ul dvs. trebuie să fie clar, actual și detaliat. Aveți în prealabil scris CV-ul dvs., verificați dacă a existat o schimbare de atunci. Oferiți-vă curriculum vitae pentru traducerea în limba engleză, deoarece este aproape oriunde o cereți. Dacă sunteți serios să lucrați în străinătate, trebuie doar să atașați înregistrarea dvs. un CV englez sau german .

De altfel, partenerul nostru din străinătate vă va întreba, de asemenea, în contextul interviu telefonic . Când veniți la noi, va trebui să tipăriți o fotografie autografă în limba engleză sau germană.

Nu solicităm o taxă de înregistrare sau de brokeraj, fie în avans, fie amânată. Trebuie să calculați costurile de călătorie, mesele, taxele necesare pentru a face față afacerilor oficiale și dacă angajatorul nu oferă cazare, atunci prima chirie lunară, depozit. Prin urmare, trebuie să aveți capitalul propriu (de la 100 $ la 250.000 $) pentru a începe până când veți primi prima plată.

Nu plecați peste hotare fără abilități lingvistice, deoarece probabil va crește doar numărul șomerilor.

Partenerii noștri așteaptă candidații care lucrează timp de cel puțin 3 luni , dar în multe cazuri angajează angajați timp de 6 până la 12 luni. Recomandăm companiilor aeriene low-cost să călătorească. Pentru locurile de muncă din Germania și Olanda, este un avantaj major atunci când cineva are propria mașină.

reprezentarea dvs. spaniolă Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați contact

>